Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

DOWNLOAD ~ Aventuri cu nazdravani " by Iulia Dora Covaliu ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Aventuri cu nazdravani

πŸ“˜ Read Now     πŸ“₯ Download


eBook details

  • Title: Aventuri cu nazdravani
  • Author : Iulia Dora Covaliu
  • Release Date : January 14, 2017
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 201 KB

Description

Cartea "Aventuri cu nazdravani" este cuprinde trei povesti pentru copii, "Jamal, baiatul dunelor", "Murdarica" si "Patratel".
Jamal este un baiat berber, care traieste alaturi de familia sa in dunele Saharei, ajutandu-i pe cei la ananghie, trecand prin fel de fel de peripetii, ajungand pana la finalul povestii un tanar chipes si bogat.
Murdarica este o fetita neingrijita, saraca dar cu suflet mare, ce traieste intr-un satuc de munte. Ea isi face multi prieteni, atat la scoala, cat si in sat, printre care Danut si cainele lui Labus, impreuna trecand prin foarte multe aventuri.
Patratel este un baiat grasut, pe adevaratul sau nume Pavel, care, impreuna cu cei trei prieteni ai sai de nedespartit, ajunge sa cunoasca un vrajitor din sat si sa il ajute pe acesta sa scape de sub vraja lui mai multi copii ce fusesera preschimbati in animale. Cei patru copii ajung din padurea de langa casa pana in indepartata Laponie, unde, cu zeci de ani in urma, si tatal vrajitorului preschimbase un copil in ren.


PDF Books "Aventuri cu nazdravani" Online ePub Kindle


Post a Comment for "DOWNLOAD ~ Aventuri cu nazdravani " by Iulia Dora Covaliu ~ eBook PDF Kindle ePub Free"